​На Львівщині син мера побив журналіста і свідка, щоб не заважали роботі його ресторану в локдаун

Комплекс "Колиба" в Лагодіві. Фото з сайту закладу

У суботу, 24 квітня, близько 22-ї години в ресторані, який розташований в с. Лагодів Львівської області виник конфлікт. Як повідомила в ФБ депутат Бродівського міськради Ольга Кравчук, власник закладу - син голови Бродівської ОТГ Іван Белей побив її чоловіка, а також журналіста місцевого телеканалу «Броди Online» Сергія Нікішина, зазначають Патріоти України.

За її словами, конфлікт виник, коли вона разом зі своїм чоловіком Віталієм Кравчуком і журналістом прибула в готельно-ресторанний комплекс «Колиба», де, за їхньою інформацією, незважаючи на карантин, відбувалося святкування.

«Я, як журналіст, приїхав на місце з камерою, щоб перевірити цю інформацію, - розповів Нікішин виданню Zahid.net. - Також туди прибула депутат міськради Ольга Кравчук, її чоловік і брат її чоловіка. ... Нас зупинив охоронець і заборонив заходити на територію. Я показав охоронцю своє посвідчення. Він його забрав і пішов усередину. До нас вийшов власник і, нічого не пояснюючи, почав наносити удари, кричати, нецензурно виражатися».

«Спочатку він кілька разів ударив Кравчука. Потім побачив, що я знімаю на камеру, почав до мене кричати нецензурно, кулаком вибив камеру, вона впала на землю. Тоді ще ногою штовхнув її. Потім двоє охоронців під руки відвели мене до дороги », - розповів Нікішин.

Коли через деякий час журналіст повернувся на місце конфлікту, то виявив лише деталі відеокамери. Також йому не повернули журналістське посвідчення.

Чоловіком, який бився і лаявся, виявився власник «Колиби» - 36-річний Іван Белей, син глави Бродівський ОТГ Анатолія Белея. Сергій Нікішин зняв побої і звернувся із заявою в поліцію.

Там підтвердили інформацію про інцидент і вже відкрили кримінальне провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста. Зараз проводиться перевірка.

Ольга Кравчук повідомила, що під час інциденту Іван Белей кілька разів ударив і її чоловіка. Під час цього у нього з рук випав телефон, яким він знімав відео. Телефон йому не повернули. Чоловік також звернувся в поліцію із заявою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...