"На мене чинили шалений тиск": Дівчина Дурова заявила, що через його арешт вона втратила дитину

Юлія Вавилова, яка супроводжувала засновника Telegram Павла Дурова до Парижа, де його заарештували, розповіла, що під час цих подій дізналася про свою вагітність, але в жовтні втратила дитину. Пост про це також опублікував сам Дуров, передають Патріоти України.

За його словами, 27 серпня він мав «звичайне багатогодинне інтерв'ю з поліцією». «Між запитаннями я запитав свого адвоката, чи прийде моя улюблена Юлія на допит. Він сказав, що вона мала прийти, але не змогла. Я натиснув на нього, щоб дізнатися про причини. «Злякалася? Виїхала з Парижа?» – Запитав я. Він вагався. «Вона вагітна», – пише Дуров.

Вавилова повідомила, що її та помічника Дурова Маріо відпустили через три години після затримання в аеропорту, але вони були без телефонів. Тільки після придбання нових вони дізналися, що Дурову може загрожувати до 20 років ув'язнення. «Стрес був невимовним», – пише дівчина. У цей же час вона вирішила зробити тест на вагітність та отримала позитивний результат.

Поліція просила її прийти на допит, але лікар порадив не робити цього через стрес та ранній термін вагітності. 28 серпня Дурова відпустили з-під варти. «Я дійсно насолоджувалася чарівним Парижем під час вагітності», – повідомила дівчина.

Однак 4 жовтня Вавилова дізналася про втрату дитини – у неї перестало битися серце. 5 жовтня їй зробили операцію. Дуров також заявив, що поки він був під арештом, на Вавилову чинили «шалений тиск». «Якийсь блогер пустив чутки, що вона «агент «Моссада». Інші люди висловили абсурдну ідею, що саме її пости (а не дані мого чартерного рейсу) спонукали поліцію зустріти мене в аеропорту», – розповів засновник Telegram.

Оскільки дівчина не повернула свої електронні пристрої, вона кілька тижнів не могла отримати доступ до своїх облікових записів, що викликало «ще більше спекуляцій».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

С-70 "Охотнік", ударний БПЛА 6 покоління? - Serg Marco

неділя, 6 жовтень 2024, 23:38

З початку 2000-х років в США почали відпрацьовувати концепцію великого ударного БПЛА і так зʼявився Х-45 від компанії Boeing. Він став дуже дорогим для застосування, але в ньому були цікаві та перспективні рішення, і хотілось їх застосувати не глядячі ...

Огляд карти бойових дій за 6 жовтня 2024 року - Злий Одесит

неділя, 6 жовтень 2024, 22:56

Сьогодні 6 жовтня. Триває 956 доба повномасштабного вторгнення росії в Україну. 136 тижнів героїчної оборони України. На минулому тижні ми втратили Вугледар: які це матиме наслідки та які можливі подальші дії військ країни-агресорки. Огляд карти бойови...