На місце привезуть уламки HIMARS: Росія може підірвати на Різдво декілька храмів в Донецьку, - InformNapalm

За даними двох джерел міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, наближених до бойовиків так званої "ДНР", існує висока ймовірність провокацій на окупованих територіях на Різдво. Зазначається, що декілька православних храмів Донецька та інших населених пунктів на окупованих росіянами територіях можуть бути заміновані та підірвані в час святкової ранкової служби 7 січня, інформують Патріоти України.

Як повідомили в InformNapalm, окупанти планують зняти пропагандистські сюжети для внутрішньої російської аудиторії, аби отримати інформаційний привід для оголошення нової хвилі мобілізації.

"Інформація була отримана 4 та 5 січня, але ми намагались зібрати додаткові дані. Вважаємо, що публічна заява Путіна щодо намірів оголосити "режим припинення вогню", яка з'явилась у другій половині дня, може бути непрямим свідченням інформаційної підготовки до вказаного терористичного акту в дусі вже звичних для РФ операцій "під чужим прапором", – наголосили в спільноті.

Одне з джерел зазначило, що на місцях підриву храмів в сюжетах для пропаганди рашисти планують зняти уламки HIMARS, які привезуть з інших місць вибухів. "У нас залишається дуже мало часу, щоб зібрати додаткові свідчення, тому ми оприлюднюємо ці неповні дані з надією, що задум рашистів буде зірваний внаслідок розголосу. Наразі ми не маємо даних про конкретні місця замінування, тому закликаємо всіх мирних мешканців окупованих територій утриматись від відвідування храмів, щоб не стати жертвою російської кривавої провокації. Святкуйте Різдво вдома з рідними і оминайте місця скупчення людей", – додали в InformNapalm.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...