"На моє переконання, у противника не буде можливості повною мірою окупувати Часів Яр", - офіцер ЗСУ (відео)

У російських окупантів не буде можливості повною мірою окупувати Часів Яр, що на Бахмутському напрямку Донецької області, передають Патріоти України.

"Сили оборони показують неймовірний результат в обороні на Бахмутському відтинку, тому що противник штурмує усім наявним ударно-штурмовим потенціалом. На поточний момент, за останні дві доби противник жодних тактичних успіхів на полі бою не мав", - розповів в ефірі КИЇВ24 командир батальйону ударних безпілотників "АХІЛЛЕС", 92-ї ОШБР Юрій Федоренко.

За його словами, деякі позиції, як, наприклад, населений пункт Іванівське чи поблизу Часового Яру є перехідними. "Умовно, сьогодні зайняв противник. Після системної роботи вдалося зробити необхідні заходи для того, щоб знищити його на позиціях, розбити ці позиції. Потім затягується наша піхота, закопується максимально, утримує позиції.

Він зазначив, що таких позицій є значна кількість, які переходять від однієї сторони до іншої. "Тому війна йде досить жваво та в повний зріст. На моє переконання, у противника не буде можливості повною мірою окупувати Часів Яр", - наголосив командир батальйону ударних безпілотників "АХІЛЛЕС", 92-ї ОШБР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...