На новорічне привітання Зеленського за стіл Маріїнського палацу уславлених військових заганяли наказом, - старший сержант

Фото: facebook.com/natalaborisovska

Долучитися до новорічного привітання президента Володимира Зеленського з нагоди 2022 року запросили українців, які відзначилися суспільно важливою діяльністю, непересічними досягненнями та мають виняткові здобутки.

Втім, за словами старшого сержанта Збройних сил Наталії Борисовської, військових на святковий захід Зеленський заганяв наказом. Про це Борисовська заявила на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Була, є і буду проти Зе. "Друзі" видаляються, ой, як невдобно. Якщо не має розуміння, що я діюча військова, і то було розпорядження, ну шо сказати, щось вибірково ви "молитесь за сонечок". Піду на**ну Рошенівського тортику. Ой, забула, бл**ь, будьте щасливі. З Новим роком", - зазначила військова.

Через участь Борисовської у заході на неї посипалася купа хейту. Проте, є і ті, хто підтримують старшого сержанта.

"Я все витримаю, але щиро маю надію, що весь цей срач без будь якої конструктивної логіки і не знання внутрішньої кухні армії (що таке наказ і як його виконувати) не перекинеться на справжніх Герої України, що були поруч зі мною. П.С. Кажуть шоколад допомагає і в хорошому настрої і для мозку теж корисний.
Всім добра", - відповіла військовослужбовець.

Крім Борисовської участь у новорічних урочистостях взяли танкіст, Герой України Євген Сидоренко, доброволець, Герой України Дмитро Коцюбайло (позивний "Да Вінчі"), прикордонник, Герой України Едуард Атрашкевич, начальник штабу – перший заступник командира 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, Герой України Іван Віннік, старший лейтенант ЗСУ, Герой України Володимир Соснін, лейтенант ЗСУ, Герой України Василь Тарасюк (позивний "Тайфун"), командир фрегата "Гетьман Сагайдачний", капітан 2-го рангу ВМС ЗСУ Олексій Корецький та інші громадяни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...