На Одещині на пляжі арабський шейх... продає пахвалу (відео)

Образ став легендарним, а Степанович – місцевою зіркою.

У Затоці на пляжі пахвалу продає арабський шейх. В нього закохані усі туристи, хоч ціни найвищі на пляжі. Що, справжній шейх? І чому пахвалу, а не пахлаву? Бо шейх – це Іван Степанович, а його помічники – онук з друзями, передають Патріоти України з посиланням на ШоТам.

“Турецька пахлава печена, аж тече і коштує $130, а у нас власний рецепт – пахвала” – каже Іван Степанович.

Разом із сім’єю переїхали в Затоку 20 років тому.

“Ми не знали, як заробляти, як жити, і спробували продавати пахвалу” – каже Іван Степанович.

І за останні 20 днів літа того ж року заробили на будиночок! Весь в біле вдягся, аби люди бачили, що продавець охайний. А накидку шейха запропонувала сім’я, аби в голову не напекло.

Так образ став легендарним, а Степанович – місцевою зіркою.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....