На окупованій Донеччині раптово зникла група перевіряючих від Міноборони РФ, - соцмережі

За словами автора ТГ-каналу "Кремлівська Табакерка", неподалік Донецька в п'ятницю перестала виходити на зв'язок група перевіряючих з міністерства оборони, яка прибула на окуповану Донеччину в середині минулого тижня. Про це повідомили джерела в оточенні міністра оборони Шойгу, передають Патріоти України.

З чуток, перевірка була не простою. У рамках підготовки до літньої наступальної кампанії у військах проводять позапланові перевірки з метою виявлення нестачі майна, транспорту, спорядження для військових. Що саме сталося з перевіряючими – поки що не ясно, пише ресурс. "Ходят слухи, что они могли попросту уйти в запой. Однако крайне странно, что связи нет сразу с тремя высокопоставленными офицерами", - пише автор "Табакерки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...