На ПДР не зважають абсолютно: Як військова техніка окупантів у Маріуполі таранить цивільні автівки (фото, відео)

Через російських військових кількість ДТП у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області суттєво зросла. Неодноразово військова техніка окупантів таранить цивільні автівки. Про це повідомили у Маріупольській міській раді, передають Патріоти України.

“Жителі міста регулярно скаржаться, що на дорогах коїться "повне свавілля", адже у місті досі замало світлофорів, пішохідних розміток та контролю за рухом”, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, російські військові в окупованому місті не зважають на правила дорожнього руху, тому аварії за участі військової техніки в Маріуполі трапляються постійно. “Страждають, як завжди, звичайні маріупольці”, - зауважили в міськраді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 жовтня. Що українці здавна робили цього дня, аби мати достаток увесь рік

неділя, 6 жовтень 2024, 7:05

6 жовтня за новим церковним календарем (19 жовтня за старим) - день пам'яті св'ятого апостола Фоми, одного з 12 апостолів Христа, передають Патріоти України. За старим календарним стилем - день пам'яті святої мучениці Іраїди Олександрійської. Фома був ...

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...