На "передку" йому навіть не стали видавати зброю: В українському полоні опинився росіянин-інвалід з недоумства (фото)

Серед полонених російських солдатів виявився військовий із розумовими відхиленнями. Про це повідомили у проекті "Повернися живим", передають Патріоти України.

Повідомляється, що хлопця звуть Данило Митрофанов, йому 22 роки, він інвалід зі слабоумством. На війну Данила відправили обманом, скориставшись його розумовою неповноцінністю. "На "передку" йому навіть не стали видавати зброю (раптом своїх перестріляє) і використовували як робочу силу. Ось вона, російська "людяність" у всій красі!", - розповідають представники проекту.

Найімовірніше, як припускають у проекті, хлопець разом із сотнями інших молодих солдатів може просидіти у полоні не один рік.

"Всі знають, що строковиків змушують підписувати контракти, а потрапляючи в полон у новому статусі, вони перестають бути цікавими російській владі", - резюмують представники проекту "Повернися живим".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 серпня. Три заборони на двох Пименів. Що треба зробити з горобиною на щастя

вівторок, 27 серпень 2024, 7:05

27 серпня за новим церковним календарем (9 вересня за старим) - день пам'яті преподобного Пимена Великого, а також Кукші, ієромонаха, і Пимена Постника, Печерських. За старим календарним стилем - день пам'яті малого пророка Михея і перенесення мощей пр...

"Ракетный удар России по Украине 26 августа стал самым массовым за все время войны", - Злий Одесит

понеділок, 26 серпень 2024, 23:40

Массированный комбинированный удар вместо Дня Независимости Украины, о чем неоднократно предупреждалось, российские оккупанты провели 26 августа. Целями удара, в который входили разные средства поражения, была энергетическая инфраструктура, а также дру...