На півночі Криму вночі лунали вибухи та стрілянина

У північній частині тимчасово окупованого росіянами Криму очевидці чули вибухи, звуки стрілянини з кулеметів. Про це у неділю, 18 червня, повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"У Красноперекопську сьогодні вночі, 19 червня, було чути кілька гучних вибухів. Згодом були помічені вертольоти, та лунав звук стрілянини з кулеметів", - йдеться у повідомлені.

Також стрілянину чули в Ішуні та Танковому.

Очевидці зазначають, що гелікоптер, який прибув на місце НП, близько 15 хвилин кружляв над Красноперекопськом у районі Північно-Кримського каналу, потім полетів у напрямку Роздольного.

Також під'їхала поліція та стала кричати у мегафон, аби військові припинили стріляти.

У Telegram-каналі допустили, що російські вояки стріляють один в одного.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Познайомилися на вечірці: Колишня теща Абрамовича вийшла заміж за близького до Трампа медіамагната

неділя, 2 червень 2024, 19:30

Медіамагнат Руперт Мердок одружився з матір’ю колишньої дружини Романа Абрамовича Оленою Жуковою. Про це повідомляє Metro, передають Патріоти України. Зазначається, що цими вихідними 93-річний магнат Мердок одружився у своєму маєтку Bel Air у Каліфорні...

"Усе добре, доки ці космічні кораблі не ведуть вогонь": РФ розмістила на орбіті супутники-вбивці

неділя, 2 червень 2024, 19:14

Росія запустила ще один космічний корабель із протисупутниковими можливостями, який називають супутником-убивцею в навколоземному просторі. Їх стає дедалі більше. Про це пише видання The Telegraph, передають Патріоти України. "Усе добре, доки ці косміч...