"На початку жовтня Лукашенко вперше отримав ультиматум від Путіна": Білоруський журналіст розповів про два варіанти для "бульбофюрера"

На зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним диктатор Олександр Лукашенко вперше отримав ультиматум. Після цього почалася ескалація і нагнітання військової обстановки з боку Білорусі. Такою думкою поділився журналіст і політичний аналітик з РБ Ігор Ільяш в розмові з Радіо НВ, передають Патріоти України.

"Я думаю, що він вперше отримав ультиматум. Не можна сказати, що ця ескалація була якоюсь несподіванкою, тому що після того, як курс на ескалацію взяв Кремль — я маю на увазі рішення про проведення мобілізації та офіційну анексію окупованих територій України, — було зрозуміло, що при такому підвищенні ставок пасивна роль Лукашенка в цьому конфлікті Путіна вже не буде задовольняти", — заявив Ільяш.

За словами журналіста, за підсумками зустрічі у Лукашенка залишилися два варіанти: або значно дистанціюватися від Путіна, або прийняти умови російського президента. Судячи з усього, білоруський узурпатор обрав друге.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...