"На порозі нова хвиля мобілізації": Арестович розповів, навіщо Путіну знадобилася зустріч з "матерями мобілізованих"

Зустріч президента Росії Володимира Путіна з "матерями мобілізованих" – це сигнал великих проблем з мобілізацією та може означати нову хвилю призову. Таку думку радник Офісу президента Олексій Арестович висловив російському опозиціонеру, юристу Марку Фейгіну, передають Патріоти України.

"Це бажання говорити від імені народу в цьому випадку торкнулося проблем мобілізації. Це означає, що сигнал про неблагополучність мобілізації і неблагополучність того, що відбувається з мобілізованими, досягли такого рівня в Кремлі, що їх неможливо ігнорувати, і вийшов їх вирішувати особисто великий вождь. Тому що до цього він міг відбріхуватися і звалити все на Міністерство оборони", – пояснив Арестович.

"Якщо знадобився вождь, значить сигнали вкрай неблагополучні. Крім того, це може означати, що на порозі нова хвиля мобілізації, і треба показати, що з попередньою все добре", – зауважив радник ОП.

Нагадаємо, напередодні Путін зустрівся з групою нібито матерів мобілізованих. Серед 17 запрошених жінок були прокремлівські функціонерки та активістки. Одній із таких матерів, яка втратила сина у війні, російський диктатор сказав: "Ваш син жив. І його мета досягнута. Це означає, що він із життя не дарма пішов".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...