"На правом берегу находится 10-12 тыс. российских военных, которых просто бросили. Сказали, что "их там нет", - Борислав Береза

"Это очень смешно. Рашистский ПОЦаватый пропагондон сообщил, что на правом берегу российских войск нет. А по факту, на правом берегу находится 10-12 000 российских военных, которых просто бросили на произвол. У Суровкина был выбор - дать выйти всем россиянам, но получить угрозу захода "на плечах" оккупантов наших войск или подорвать мост и бросить немалую часть своих солдат, как жертву для ЗСУ", - пише політик та громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Но мы же помним, что "Россия всегда тебя броси, сынок". И солдат бросили. Они обречены. Им сейчас так же дан выбор - или сдаются или их двухсотят. А учитывая, что они в основном не самом Херсони, и как на ладони, то арта и РСЗО превратят большую часть из этих 10-12 000 брошенных россиян в фарш.

Интересно, а этих оккупантов спишут, как "пропавших без вести" или как "потерь нет"? Но в любом случае шансов у них нет".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...