На ремонті буває частіше, ніж у морі: Злий Одесит висміяв російську дизель-електричну субмарину

Єдина у Чорному морі дизель-електрична субмарина проекту 877В Б-871 "Алроса" небоєздатна, інформують Патріоти України.

Таку заяву зробив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), зазначивши, що Чорноморський флот РФ може вважатися не тільки найбільш марною компонентою у рамках розв'язаної проти України війни, а й ганебною: "Стільки косяків, не допускав навіть тихоокеанський оселедець під час штурму Вугледара".

Як зазначив експерт, підводний човен "Алроса" завжди демонстрував великі проблеми у ході експлуатації і на ремонті був частіше, ніж у відкритому морі. За його словами, росіяни прискорено вивели його з останнього затяжного ремонту, і з моменту повернення в дію він був абсолютно марний.

"Алроса" не здійснила жодного пуску КР "Калібр". "Алроса" не здійснила жодного бойового виходу у відкрите море. "Алроса" не здійснила жодного занурення з виходом у виняткову економічну зону України в Чорному морі і т.д. Все це пов'язано з тим, що "Алроса" не завершила цикл ремонтних робіт і модернізації, внаслідок чого абсолютно небоєздатна, а її введення до складу Чорноморської флотилії виявилося винятковим піар-ходом для демонстрації підвищення вогневого потенціалу", - зазначив Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...