На Росії бідкаються через втрати окупантів в Україні протягом останніх днів, наводячи незалежну від офіціозу статистику

ЗСУ завдають окупантам втрат на кількох напрямках

Співавтор російського блогу Oryx, який веде список втрат російської армії в Україні, стверджує, що за 6-7 вересня, коли розгорнувся наступ українців у районі Балаклії на Харківщині, російська армія втратила щонайменше 76 одиниць техніки та артилерії, передають Патріоти України.

Оновлення списку російських втрат датується 7 вересня, попереднє оновлення було 5 вересня. Відповідно до цього останнього оновлення, українські сили, зокрема:

  • знищили 6 та захопили ще 6 танків,
  • знищили 20 та захопили 13 бронемашин,
  • збили літак Су-25,
  • захопили дві установки «Град» (БМ-21).

За умовчанням мається на увазі, що це – втрати на всіх ділянках фронту, а не лише в районі Балаклії.

Автори блогу Oryx стверджують, що вносять до списку лише ті втрати, що підтверджені фото- та/або відеоматеріалами. Днями, за їхніми підрахунками, кількість втрачених Росією танків перевищила тисячу (зараз – 1023).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не вторгся б в Україну, якби у нього був штучний інтелект, - засновник оборонної компанії

четвер, 16 травень 2024, 23:42

Засновник оборонної компанії Anduril Палмер Лакі вважає, якби російський диктатор Володимир Путін використовував штучний інтелект, то б зрозумів, що не варто було розпочинати війну в Україні. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. "Я...

Транспорт теж поставлять на військовий облік: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп Железняк

четвер, 16 травень 2024, 22:40

Постановою Кабінету міністрів від 18 травня заборонять юридичним особам переміщати транспортні засоби, які стоять на військовому обліку (всі, окрім мотоциклів) не тільки за кордон, але і за межі області реєстрації, крім суміжних областей. Про це повідо...