На Росії маленький пес ціною власного життя врятував дитину від вовка (відео)

Вихованець кинувся на звіра і дав дитині час для втечі.

У Росії маленький тер'єр ціною свого життя врятував хлопчика від нападу вовка. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України.

На записі видно, як дитина вибігла з двору приватного будинку і, не помічаючи хижака, сховалася за заметом. Вовк почав підходити все ближче, до хлопчика йому залишалося кілька метрів.

Однак в цей момент із воріт будинку вискочив маленький собака, який з гучним гавкотом кинувся на звіра.

Судячи з усього, вовк роздер тер'єра, але цих кількох секунд вистачило для того, щоб дитина втекла назад у будинок.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський напрямок та про МОЖЛИВИЙ Сумський... - Костянтин Машовець

середа, 22 травень 2024, 5:58

Очевидно, командування противника на Харківському операційному напрямку не полишає сподівань виконати своє головне найближче завдання - взяти під контроль м.Вовчанськ й створити умови для подальших активних дій своїх передових підрозділів у південому т...

Z-воєнкори зізналися – Втопили не один корабель! СБУ накрили 10 літаків РФ. Згорів ще один НПЗ - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 5:00

Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо враження чергового судна Чорноморського флоту РФ тральщика "Ковровець", а також пожежі, які спалахнули внаслідок атаки українських БПЛА по нафтопереробних заводах й на військов...