На Росії "Ниву" перетворили на шестиколісний танк і виставили на продаж (фото)

Свого часу АвтоВАЗ наштампував безліч Лада Нива. І, до речі, продовжує це робити більш ніж 40 років по тому.

Шестиколісний пікап Лада Нива виставили на продаж. Звісно, це сталося в Росії. Швидше за все, автомобіль нескоро знайде покупця, адже є деяка проблема, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Багато хто купився на пропозицію, але тепер ринок б/у авто заповнений уживаними Lada Niva. Тому окремим продавцям доводиться виділятися на тлі однотипних іржавих пропозицій та виставляти на продаж те, чого більше ні в кого немає. Шестиколісна Лада Нива... чому б ні?

Автомобіль піддали серйозній модифікації. Виходячи з опису в оголошенні, додаткова пара коліс тут не для краси (якщо хтось готовий сказати, що це виглядає добре). Лада Нива 6х6 є дійсно повнопривідним автомобілем.

Двигун та КПП тут від Газелі. При цьому жодних записів про зміни в конструкції в техпаспорт не вносилося. Тому пересуватися дорогами загального користування в цьому шестиколісному пікапі Лада Нива не можна. Ну і добре.

Також тут багато інших модифікацій на зразок навісного обладнання та додаткової світлотехніки. За позашляховик 2002 року випуску в такому дивному вигляді просять 300 тис. рублів або 3,8 тис. доларів. Пробіг складає 100 000 км.

До шестиколісного Mercedes G-class цій б/у Лада Нива, звісно, далеко

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...