На Росію чекає провал з виробництвом дронів-камікадзе: Злий Одесит розповів чому

Росія не впорається з виробництвом дронів-камікадзе Shahed 131/136, незважаючи на те, що Іран передає їй необхідні технології. Таку думку в ексклюзивному в інтерв'ю висловив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), коментуючи наміри Кремля побудувати фабрику з виробництва безпілотників у РФ, передають Патріоти України.

Як повідомив експерт, в самому Ірані виробляється не більше, ніж 50 дронів кожної номенклатури на місяць. "Зараз Іран не може впоратися повноцінно з контрактом на постачання 1750 дронів Росії. Зараз вона отримала тільки дві партії загальною кількістю 750 одиниць. Отже, країна, яка зробила ці дрони-камікадзе, не може їх виробляти у великій кількості. А Росія, яка не спромоглася таку технологію в себе реалізувати за останні 30 років, отримує проєктну документацію, лінії виробництва, і буде виробляти значно більше? Як там кажуть, 6000 на рік? Іран може виробляти максимум 1000-1200 на рік. А Росія, яка цього ніколи не виробляла? До того ж, коли вона може розпочати виробництво цих дронів? У серпні, у вересні, коли вже війна може закінчитися? Вона ніколи не зможе виробляти 6000 дронів", - переконаний він.

Коваленко нагадав, що у жовтні 2021 року Путін вихвалявся тим, що на озброєнні російської армії 2000 дронів: "Тобто, вони за 30 років зробили 2000 дронів, маючи всі можливості. А зараз вони хочуть виробляти на рік 6000 "Шахедів", які вони взагалі не знають, як робити, поки іранці не підкажуть".

Експерт також зауважив, що виробництво дронів "буде знаходитись приблизно на відстані 1000 км від кордону з Україною - це не така велика відстань".

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...