На розпити росіяни пояснюють: "у нас вайна с Украіной". Китайський мандрівник показав військову техніку, яка суне з Воронежу до Курська (фото, відео)

Українська розвідка вдячна допитливому гонконгцю за докладний огляд. Російські вояки навіть не подумали зупиняти зйомки "союзника"

Блогер із Гонконгу, який веде канал на YouTube під ніком "Мандрівник Сяодуо", приїхав у Росію на своєму автокемпері та побував у Курську. Дорогою він встиг зняти колони російської техніки на місцевих шосе, інформують Патріоти України.

Сяодуо зняв у РФ два ролики, зазначивши, що в якийсь момент у нього перестав працювати навігатор, тож йому довелося рухатися наосліп.

У самому Курську і під містом він зняв кілька колон російської військової техніки, зазначивши, що йому "дуже неспокійно на серці".

"Попереду — невідомість. Занадто багато російської військової техніки на шляху", — прокоментував він побачене.

Також блогер звернув увагу, що до Курська прямує більше машин, ніж із Курська.

Поки він був у місті, кілька разів лунала повітряна тривога. Коли Сяодуо запитував у місцевих жителів, що відбувається, ті відповідали, що в них "війна з Україною".

Журналісти "Радіо Свобода" геолокували кадри, зроблені блогером, і з'ясували, що він зняв їх у Воронежі на дорозі, яка веде в бік Курська.

Тактичні знаки у вигляді схематичного парашута і прапори на машинах, як припустили журналісти, належать одній із частин ВДВ із Воронежа, а також військам угруповання "Північ", колона яких раніше була розбита ударом HIMARS під Рильськом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Неймовірно влучний удар: На Херсонщині високоточна авіабомба рознесла спостережний пункт окупантів (відео)

субота, 24 серпень 2024, 19:14

Високоточна авіабомба AASM-250 «Hammer», що є французькою керованою зброєю класу "повітря-земля", вдарила по командно-спостережному пункту росіян на лівому березі Херсонської області. Відповідне відео опублікували в соціальних мережах, передають Патріо...

Декого не вистачає?: На відео з російськими військовополоненими помітили цікавий нюанс

субота, 24 серпень 2024, 16:54

Після обміну полоненими, який відбувся 24 серпня на День Незалежності України, російський аналітик помітив, що серед полонених російських військових немає кадирівців. На цьому зауважив російський військовий аналітик Ян Матвєєв у себе в Telegram-каналі,...