"На щастя, в моїй свідомості росіяни завжди були ніким. Бо коли про них не думаєш, на них не озираєшся, на них не орієнтуєшся", - Олена Кудренко

"Вагнерівці - це зріз російського суспільства. В країні, де набір в приватну військову компанію йде всупереч законам щодо арештантів, тобто приватний відбір на війну виявляється вищим за державну систему, за її правила, - вагнерівці є такими ж росіянами, як росіяни - вагнерівцями. Тобто це одне й те ж саме. Ті самі яблука від тієї самої яблуні", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Одне ціле. Червиве, прогнивше ціле яблуко. Одна його частина зараз вкидає про "вспомнітє пушкіна", друга пострілом в голову вбиває українську дитину. Уявляєте, яка там серцевина? Чи залишилось від неї щось свіже та неушкоджене?

Можна читати коментарі росіян будь-де. Можна слухати їх в чартрулетці. Можна відчувати їх пихатість та імперськість навіть, здавалося би, в проукраїнських розмовах. Але назавжди буде постріл в голову українській дитині. Назавжди обрання ними свого жалюгідного життя в обмін на виконання наказу про знищення цивільних буде тепер візиткою росіянина.
Не можу передати словами, скільки зараз пихатості в мені самій. Зізнаюся. Зі мною важко розмовляти ватникам, бо я зараз маю почуття такої переваги, такої гідності, такого рівня зверхньості над ними, сусідами, яке було набагато тихіше, спокійніше до війни. При тому, що я дійсно вважаю американців прикладом для наслідування в окремих аспектах. Британців поважаю за вміння дати по морді у військовому плані, вони не вагаються щодо прийняття швидких рішень. Ставлю в приклад європейців щодо вміння будувати економіку. Але ніколи росіяни не були якимись кращими за нас, українців. Щодо них ніколи не виникало почуття недосконалості, меншовартості. Сказати б, що ми з ними були рівні - не було такої думки. На щастя, в моїй свідомості росіяни були ніким. Бо коли про них не думаєш, на них не озираєшся, на них не орієнтуєшся (навіщо, коли є американці, британці?) - то їх для тебе немає.
Потім мавпі дали дзеркало (ютуб) та подіум (війна). І мавпа показала всім свою суть. Вона виставила на показ свої якості, свої наміри, своє справжнє відношення.
І відрізання голів, вбивства діток українських, любов до садизму - вони не впали на голови нашим сусідам з космосу. Це просто мавпа отримала більшу аудиторію, і всі нарешті змогли побачити те, якою вона була, є і буде надалі.
Я запам'ятаю росію не за пушкіним та товстим - за вбивствами цивільних.
За тортурами над нашими полоненими.
За геноцидом.
За гнилими зубами.
За краденими унітазами.
За дипломатами-наркобаригами.
За брехнею та спотворенням дійсності.
Ось росія.
А ще може бачили кадри чи фото, де у них шеврони з написами "нічєго лічного, мнє просто заплатілі?
Як гадаєте, чи мають перевагу над такими люди, у яких до росіян тепер "лічного" стільки, що вистачить на сотні років вперед?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело