На Сватівському напрямку тривають бої у лісах Кремінної, ситуація напружена - аналіз ситуації на фронтах на 26 грудня

В Луганській області в районі Сватове - Кремінна тривають позиційні бої. Російські окупанти перекинули до цього сектору додаткові сили, в тому числі найманців із ПВК "Вагнер", зокрема колишніх ув'язнених, зазначають Патріоти України. Про це свідчать дані ресурсу DeepState.

"На Сватівському напрямку - продовжуються позиційні бої в лісах Кремінної. Ворог перекинув значні сили в даний сектор, у тому числі зеків з ПВК "Вагнер" і пробує відкинути наші сили з районів Площанки та Червонопопівки. Поширене на каналах повідомлення про "взяття Кремінної" є простою вологою фантазією", - йдеться у публікації.

Також аналітики зазначають, що ситуація на даній ділянці фронту в Луганській області залишається складною та напруженою.

На Сватівському напрямку тривають бої у лісах Кремінної, ситуація напружена, - DeepState

В Донецькій області на Бахмутському напрямку також йдуть запеклі бої. За даними експертів, в Опитному ситуація "істотно погіршилася".

На багатьох ділянках від Спірного до Майорська російські війська розпочали серію атак.

На Сватівському напрямку тривають бої у лісах Кремінної, ситуація напружена, - DeepState

На Авдіївському напрямі тривають бої у центрі Мар'їнки.

На Сватівському напрямку тривають бої у лісах Кремінної, ситуація напружена, - DeepState

Ситуація на інших напрямках

На Запорізькому та Таврійському ділянках фронту, а також на півночі України біля кордону з Білоруссю - ситуація не змінилася.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 травня. Час на щастя пекти домашню здобу. Не позичайте цього дня та не просіть у сусідів хліба-солі

неділя, 19 травень 2024, 7:05

Православна України церква 19 травня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика Патрикія Пруського, єпископа Іоанна Готського і мученика Калуфа Єгиптянина. За старим стилем сьогодні вшановують праведника Іова Багатостраждального. . Наші пращури...

Вночі БПЛА атакували НПЗ під Петербургом та НПЗ і військовий аеродром в Краснодарському краї Росії

неділя, 19 травень 2024, 6:56

У Росії ще одна неспокійна ніч, пишуть про атаки безпілотників . Російські Telegram-канали повідомили, що у Слов'янську-на-Кубані пролунали вибухи і почалися пожежі на НПЗ. . Вказується, що регіон пережив атаку безпілотників. Один із них упав на тери...