На тлі загиблих героїв під російський трек: Скандальна блогерка Алхім обурила українців новим відео

Українська блогерка Анна Алхім потрапила в скандал і посварилась з прихильниками. Жінка опублікувала відео, на якому веселилась на алеї загиблих Героїв у Хмельницькому під пісню російської співачки Макфи - "Юність". До слова, артистка не засуджує агресію Росії проти України. Підписники зробили зауваження Анні. Їй написали, що такий вчинок може образити рідних і близьких воїнів, передають Патріоти України.

Анна відповіла: "Це відео не про загиблих. Я не дивилася на всі боки, коли його знімала, я вперше тут. Ви, звичайно, можете думати, як вам дозволяє ваше мислення". Вона додала, що "має право" слухати, що хоче, тоді як мова, на її думку, "не має ніякого значення".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...