"На тоновані вікна в палатах VIP кошти є, а на тарілку супу для бійців нема", - Зоя Казанжи

Всі чиновники високого рівня матимуть інші, значно кращі, умови лікування. І, відповідно, значно більше шансів на одужання.

Зоя Казанжи. Фото: Новинарня.

"У бога відмінне почуття гумору, звісно. Наш відлік інфікованих коронавірусом почався з куршевелівських туристів. В той час, коли всі боялись тих, хто повертався зі своїх тяжких робіт по всьому світу. Поки гастарбайтерів чморили і звинувачували у рознесенні "зарази", наші мільйонери і інші не бідні достойники вже мали на руках тести-підтвердження про власну інфікованість. І прийняли рішення замовчати цю інформацію. Більше того, не маючи явних симптомів, продовжували ходити на роботу і спілкуватися з великою кількістю людей", - пише громадський діяч та письменниця Зоя Казанжи на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"За чутками, і Верховна Рада, і Офіс президента, і деякі інші владні структури в паніці - і активно тестуються. Може ще і тому в Одесу, наприклад, відправили всього кілька тисяч тестів із тих 250, що доставили з Китаю.

З коронавірусом наші можновладці не можуть домовитися, як звикли це робити завжди. А от забезпечити собі елітні умови в разі захворювання, можуть. На скріні - вимоги до обладнання палат для VIP-пацієнтів та вимоги до медичного персоналу. Це означає, що всі чиновники високого рівня матимуть інші, значно кращі, умови лікування. І, відповідно, значно більше шансів на одужання.

Ви уявили подібне ще в якійсь країні світу?! За виключенням Рашкостану хіба. Ну ще один документ. За підписом заступниці глави Офісу президента Анни Коваленко. Це - звернення в тоні наказу до голів обласних державних адміністрацій з вимогою забезпечити харчування у військових частинах Збройних Сил України. Бо винен коронавірус.

Ви розумієте? У них є кошти на тоновані вікна в палатах VIP - пацієнтів, але немає на тарілку супу для бійців, які знаходяться на бойових позиціях".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...