"На Украину езжай - там постреляй": У Бурятії копачі нефриту влаштували розбірки з поліцейським (відео)

Російські силовики в Бурятії влаштували стрілянину з копателями нефриту, яких упіймали на гарячому. Кадри публікує медіа Astra, передають Патріоти України.

Журналісти стверджують, що інцидент стався ще у липні 2023 року, проте кадри перестрілки були оприлюднені лише зараз. Під час рейду в Бурятії правоохоронці зловили на гарячому копачів нефриту. Конфлікт переріс у стрілянину. Здобувачі вирішили, що на них напали бандити і почали закидати камінням силовиків. Такі свідчення підозрювані дали після затримання.

На вимогу припинити чинити опір один із копачів порадив поліцейським "вирушити в Україну і там постріляти". Силовики стверджують, що вогонь по здобувачам відкрили через те, що зловмисники відмовлялися виконувати розпорядження.

"Відео обривається на моменті, коли поліцейський поранив одного з чоловіків. В результаті стрілянини одна людина отримала поранення стегна, ще одному прилетів у голову камінь. Усього затримали 30 людей" , - йдеться у публікації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...