На власному подвір'ї: На Гаваях чоловік провалився в лавовий тунель

Про зникнення товариша повідомили його друзі, а діставав його цілий загін поліції.

На Гаваях 71-річний чоловік провалився в лавовий тунель, прогулюючись по власному саду в місті Хіло і загинув, передають Патріоти України з посиланням на NYТ.

Останній раз сусіди Роберта Хисаши Нішімото бачили його ще в неділю, коли він працював в саду. Коли він не з'являвся кілька днів, вони занепокоїлися і викликали поліцію.

Виявилося, що літній чоловік провалився в лавовий тунель, наступивши на м'яку ділянку землі, впав з висоти шість метрів і помер.
Щоб дістати тіло Роберта, поліцейським довелося спуститься під землю. Вулканологи вважають, що тунель, який зараз відзначений прапорцями і досліджується, утворився в 1881 році, коли вивергався вулкан Мауна-Лоа неподалік Хіло і потоки лави текли під містом і на поверхні.Лавові тунелі, або лавові трубки - це особливість Гаваїв, як вулканічних островів. При виверженні, лава стікає до океану, але якщо на поверхні вона швидко застигає, то під землею процес протікає куди довше і коли лава твердне - то утворює тунель, причому вулканологи стверджують, що під землею на Гаваях ці проходи утворюють цілий лабіринт.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...