"На все свій час": Світан назвав найбільшу помилку окупантів на фронті, яка дозволить ЗСУ здійснити прорив

Найбільшою помилкою окупантів є що, вони самі стягують техніку та резерви до лінії фронту, а Сили оборони швидко її знищують. Про це 24 каналу розповів військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, передають Патріоти України.

"На все свій час. До тих чи інших результатів можна підходити по-різному. Росіяни після початку наших наступальних дій відіграли по плану втримувати лінію оборони за будь-яку ціну. Це з військової точки зору не дуже грамотний хід", - зазначив Роман Світан.

За його словами, російські військові обрали для себе тактику, яка є неправильною, - це утримування лінії фронту. Оптимальним рішенням було б іноді відходити на інші, кращі лінії оборони. Відходи, якщо вони керовані, є нормальними діями на фронті, вважає Світан.

"Вони спалили вже частину оперативних резервів. Вони підірвали дамбу Каховського водосховища: спустили воду, звільнили оперативні херсонські резерви та перекинули їх на Запорізький напрямок", – повідомив полковник ЗСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...