На вулицях лежать тіла вбитих росіянами мирних мешканців: Волонтери показали моторошні кадри з Вовчанська (відео 16+)

У мережі показали кадри із загиблими мирними жителями Вовчанська Чугуївського району Харківської області, який атакують російські окупанти з різних видів зброї. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на фото та відео, поширене у соцмережах.

На кадрах видно, як місто оповите димом після обстрілів російських загарбників. Як зазначають автори фото, росіяни спеціально атакують саме мирних мешканців Вовчанська.

Обережно! Кадри 18+

Зокрема, про це свідчить фото з тілами двох цивільних жінок.

Поруч з ними - дві маленькі специфічні вирви. Вони не від випадкових мін чи артилерії.

З вірогідністю у 90% - це прицільні скиди з дрону. Переплутати жінок у яскравому одязі з військовими навіть з висоти - неможливо.

"Я вже чув про таке на Кринках: військові розказували, як росіяни переслідували скидами старого діда, який якимось дивом опинився серед цих руїн", - йдеться у повідомленні фотокореспондента під кадрами.

Через загарбницькі цілі окупантів місто заповнила смерть: тіла цивільних на вулиці та під завалами.

Попри це, волонтери та правоохоронці продовжують під обстрілами, ризикуючи життям, вивозити людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...