На вулицях Москви автівки тонуть у воді, а дерева повалило ураганним вітром (відео)

У п’ятницю, 31 травня, частину Москви затопило після потужної зливи. Відповідне відео публікує Telegram-канал Shot, передають Патріоти України.

У повідомленні йдеться, що на півночі російської столиці автомобілі на вулицях та у дворах будинків пішли під воду, а дерева повалило ураганним вітром. Дощовою водою також затопило деякі підземні парковки. Комунальні служби Москви наразі не повідомляють про постраждалих внаслідок потопу.

Відомо щонайменше про один випадок падіння дерева на автомобіль, але водій та пасажир вижили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних составів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...