На вулицях Москви надувною ракетою погрожували Вашингтону, а далі щось пішло не так (фото)

У суботу, 4 листопада” на вулицях столиці держави-агресорки Москви з’явилися сім автомобілів із макетами ракети “Сармат” — так звані “сарматмобілі”. Кожна з “ракет” має напис “На Вашингтон”, одна з них — надувна. Про божевільну акцію росіян повідомляє Telegram-канал “Подъем”, передають Патріоти України.

Акція розпочалася вранці та триватиме до 20 години за московським часом (до 19:00 за Києвом). Організатор заходу Равіль Гаріфуллін повідомив, що до Москви приїхали сім машин із різних міст, зокрема, із тимчасово окупованого Севастополя, а також Новоросійська, Санкт-Петербурга та Казані. Два “сарматмобілі”, як і годиться у Росії, дорогою зламалися і не встигали на сьогоднішню акцію.

Метою цього “параду”, за словами організатора, є формування громадської думки про необхідність завдати удару по столиці США. Равіль Гаріфуллін стверджує, що на цю акцію росіяни реагують дуже позитивно. Він закликає громадян РФ долучатися до ініціативи “сарматмобілістів” - виготовити макет ракети і встановити на своє авто.

“Ми знайшли підприємство під Пітером, вони роблять надувні ракети, вона легка та легко монтується. У нас усі ракети важкі, 50 кілограм, металеві, стаціонарно встановлені. Ось сьогодні одна машина була якраз із надувною ракетою, ми зробили наклейки, гарно вийшло”, - переконує ініціатор російського удару по Вашингтону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...