На Запорізькому напрямку за тиждень знищили 1200 росіян, розгромлено 20 військових баз, - Федоров

На Запорізькому напрямку за тиждень знищили 1200 росіян, - Федоров

За останній тиждень ЗСУ знищили понад 1200 росіян на Запорізькому напрямку. Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Лише на Запорізькому напрямку за цей тиждень було знищено 20 військових баз у Мелітополі, Пологах, Михайлівці, Веселому. Якщо спиратися на офіційні дані Генштабу, то це 1200 рашистів, які ніколи не зможуть більше воювати", - сказав Федоров.

Він зазначив, що росіяни звозять убитих і поранених на вантажівках у Мелітополь.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...