НАБУ затримало на хабарі у 400 тисяч доларів в.о. міністра розвитку громад та територій, дуже близького до Шмигаля, - Бутусов

Це найбільший за посадою державний службовець, затриманий на хабарі під час виконання обов’язків за часи незалежності України

Сьогодні Національне антикорупційне бюро затримало на хабарі у 400 тисяч доларів в.о. Міністра розвитку громад та територій Василя Лозинського.

Справа проти Слуги народу порушена 26 вересня 2022 року.
Це найбільший за посадою державний службовець, затриманий на хабарі під час виконання обов’язків за часи незалежності України.
Лозинський вважається наближеною особою до прем’єр-міністра України Шмигаля, через якого можна владнати деякі особисті питання з головою уряду.
Починається один з найбільших корупційних скандалів в історії української влади, оскільки такий ганебний та цинічний злочин має викликати відставку діючого уряду.
Якщо не буде негайних дій уряду та президента, який цей уряд підбирав, якщо партія Слуга народу не засудить діі свого представника, це може суттєво підірвати довіру до нашоі держави та влади під час війни, та під час отримання великих траншів міжнародних партнерів. Можуть бути призупинені багато міжнародних траншів, які йдуть саме на Мінрегіон, тому діяти держава має негайно.
Верховна Рада має розглянути це питання на позачерговому засіданні та визначити долю уряду, в якому керують хабарники.
Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...