Начальник тилу ЗСУ розповів, скільки коштує одягнути солдата до зими

Військовослужбовці Збройних сил України готові до зимового періоду і забезпечені комплектами польової зимової форми в повному обсязі.

Про це повідомив начальник тилу ЗСУ Юрій Гусляков у відповідь на запит журналістів, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Як сказано у відповіді Міністерства оборони, тилова служба ЗСУ, при забезпеченні військовослужбовців комплектами польової зимової форми, керується внутрішнім наказом №232 від 29 квітня 2016 року "Про речове забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України та Державної спеціальної служби транспорту".

Згідно з цим наказом, військовослужбовці ЗСУ до зими повинні отримати костюм спеціальний зимовий, костюм маскувальний зимовий, шапку, підшоломник, зимові рукавиці, шарф-трубу, комплекти натільної білизни, шкарпетки, черевики та інші деталі обмундирування.

"Для забезпечення потреб Збройних сил України у зимовій формі одягу, протягом 2019 року було здійснено закупівлю в достатній кількості речового майна, що дозволило створити запас польового обмундирування, взуття та спорядження на складах всіх рівнів", - зазначається у відповіді Міноборони на запит.

Орієнтовна вартість повного комплекту польовий зимової форми одягу становить близько 8 тисяч гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...