Наче розлючений кіт лапою: Король Філіп VI вдарив дружину Летицію на публіці (відео)

Король Філіпп VI та королева Летиція були присутні на церемонії Planeta Awards — престижної нагороди, яку присуджують письменникам. Летиція приїхала на церемонію у приголомшливій сукні від Carolina Herrera і сяяла, але один епізод привернув увагу публіки, зазначають Патріоти України.

Під час церемонії нагородження король, королева та інші гості насолоджувалися вишуканою вечерею, під час якої король Філіп VI ляснув свою дружину рукою по її руці, коли Летиція взяла ножа, щоб розрізати торт. Іспанський журналіст та письменник Серхіо С. Фанхуль, який також був присутній на церемонії нагородження, прояснив інцидент.

У соціальних мережах він повідомив, що торт, про який йдеться, було зроблено з картону і було подано на стіл лише як прикрасу. Справжнім сюрпризом було те, що кожному гостю подали мініторт в окремій тарілці. Таким чином, жест короля не був спрямований на те, щоб перешкодити королеві насолодитися десертом, а на те, щоб вона не зламала прикрасу, яка була неїстівною.

Цей інцидент, крім коментарів та критики, відображає важливість протоколу в королівській сфері та те, як невеликі моменти спонтанності можуть стати темою для обговорення у соцмережах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цинічний винахід Путіна: Формально у Росії немає жодного українського військовополоненого, - правозахисник

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 22:00

Росія нікому не дає статусу військовополоненого, аби не дотримуватись положень Третьої Женевської конвенції про поводження з військовополоненими. Про це заявив засновник проєкту «Пошук.Плен», адвокат Микола Полозов, повідомляють Патріоти України з поси...

Хтось порадив Зеленському взяти на озброєння методи Трампа, - Голобуцький

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 21:54

"По суті, "План перемоги" добрий, ніхто не відмовився би від його виконання. От тільки він поданий не там, не тоді, не так і не для тих", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та п...