Наче СБУ надиктувала: Полковник РФ роздав окупантам агітки, які... відбивають бажання воювати

Окупантам на Запорізькому напрямку роздали агітаційні листівки, які начисто відбивають бажання воювати. "Мобіків" лякають "розумним і підготовленим ворогом", у полоні якого загарбникам загрожують страшні речі, аж до "свастики розпеченим залізом". Про це пише Telegram-канал "Досьє шпигуна", який ведеться від імені співробітника однієї зі спецслужб. Канал опублікував фото агітки, надане дружиною одного з військових РФ, передають Патріоти України.

Як зазначається, текст для листівки вигадав командир 392-го мотострілецького полку армії РФ полковник Рудаков. Його підрозділ – новий, сформований із мобілізованих, які пройшли підготовку в Краснодарському краї, а тепер прибули на Запорізький напрямок.

Судячи зі змісту агітки, окупанти можуть дійти невтішного висновку, що попереду в них – "підготовлений і розумний ворог" , а позаду – сім'я та діти. Бажання рухатися "назад" до рідних виникає саме собою, зазначає "Досьє шпигуна".

"Якщо ми здригнемося, на нас чекає найстрашніше – відступ і полон, наших близьких – горе і сльози", – запевняє командир своїх підлеглих.

За його словами, в українському полоні окупантів нібито чекають справжнісінькі звірства: тортури, голод, "відрізані" частини тіла, зґвалтування і навіть свастика розпеченим залізом.

Насамкінець Рудаков вирішив уточнити, що військові РФ "не орки, а росіяни", які мають перемогти заради "святої Росії".

Після роздачі таких агіток офіцери ВПР (військово-політичної роботи) перевіряють мобілізованих на знання листівок. "Особисто в мене склалося чітке враження, що полковник Рудаков створював це диво військового креативу під диктовку свого куратора із СБУ. Тому що більш деморалізованого змісту листівки складно придумати", – пише "Досьє шпигуна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...