Над Севастополем, Сімферополем, Керчю виють сирени. Міст перекрити, лунають вибухи

У тимчасово окупованому росіянами Криму пролунали вибухи. Місцеві мешканці повідомлять про атаку БпЛА. Кримський міст перекрито. Про це у вівторок, 18 червня, пише Telegram-канал Кримський вітер.

"У Керчі сили ППО начебто відпрацювали по безпілотнику. Також повідомлялося про небезпеку застосування БпЛА у Севастополі", - йдеться у повідомлені.

Зазначається, що у військових частинах Севастополя та Сімферополя лунає тривога. А з аеродрому Бельбек окупанти підняли авіацію.

Моніторингові канали повідомили про знищення ракети над Чорним морем.

У мережі з'явилося відео, на якому можна почути проліт безпілотного літального апарату.

Кримські пабліки повідомляють про вибухи в районі Стрілецької бухти Севастополя. Очевидці повідомили, що "в бухту навідався морський дрон".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія імовірно створила нову загальновійськову армію для розгортання в Україні, - ISW

середа, 26 червень 2024, 10:05

Російська армія нині проходить масштабні реформи, включаючи створення нових загальновійськових з'єднань армійського рівня, вважають аналітики. Інститут вивчення війни (ISW) у своєму звіті припускає, що Росія могла сформувати ще одну загальновійськову а...

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

середа, 26 червень 2024, 8:51

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...