Надала організація, керівник якої був віцепрезидентом "Кремлівської стратегії": Поворознюк похвалився званням "генерал-лейтенанта"

Аграрний бізнесмен і президент ФК "Інгулець" Олександр Поворознюк похвалився, що отримав нове "звання" – "генерал-лейтенант козацтва". Про це він написав 28 грудня у своєму Instagram, який має назву papainhulets, повідомляють Патріоти України.

"Отримав універсал, посвідчення і медаль від Міжнародної академії козацтва, маю звання генерал-лейтенант козацтва! Тож хочу для таких, як Гордон, розмістити документи. А від друзів радо прийму привітання", – написав Поворознюк.

Очевидно, "генерал-лейтенант козацтва" згадав прізвище журналіста Дмитра Гордона через те, що той веде розслідування і викриває факти злочинів Поворознюка, серед яких погрози вбивством і вбивства, напади на людей, зґвалтування і численні випадки рейдерства.

Міжнародна академія козацтва – це не навчальний заклад, не військовий підрозділ і не рід війська. Це громадська організація, яка зареєстрована в Україні у 2002 році. Усі дані про неї та її засновників опубліковані у відкритих базах даних про юридичних осіб.

Один зі співзасновників громадської організації – Михайло Ямненко. Він уже після початку російської агресії в Україні, щонайменше у 2016-му і 2020 році, був віцепрезидентом з питань козацтва російського "Центру "Кремлівська стратегія".

"Суспільний рух "Кремлівська стратегія" на підтримку державних програм і національних проєктів президента РФ Путіна В.В. організовано як наступний етап розвитку "Центру "Кремлівська стратегія" для максимального залучення громадськості до участі в підтримці та реалізації основних державних проєктів і реформ, які здійснюють під керівництвом президента Росії Володимира Володимировича Путіна. Особливу увагу громадський рух "Кремлівська стратегія" приділяє подальшому поглибленню і розвитку братньої співпраці слов'янських народів, насамперед відносин із народом України та Білоруссю", – зазначено на сайті російської організації.

Зараз із цього сайта прибрали розділ "Керівництво", але скріншоти того, який вигляд мала ця сторінка, є на сайті "Інформатор" у статті за 2018 рік і у користувача соцмережі X із іменем ШаЛєна Місія – у постах за 2020 рік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...