"Надіслала запит у Фейсбук, але мені вистачає її в Раді": Нардепка відмовила в дружбі колезі Безуглій

Народна депутатка від фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко відхилила запит у друзі від колеги – «слуги» Мар’яни Безуглої. Про це Геращенко розповіла у Facebook, передають Патріоти України.

Нардепка від «ЄС» висловила свою версію щодо прохання Безуглої про дружбу в соцмережі. Держслужбовиця впевнена, що колега хоче коментувати її дописи, адже наразі ця функція доступна тільки друзям. «Мені вистачає божевільні у Верховній Раді, не готова перетворювати свою сторінку на її філію. Тому, соррі, Марʼяно. Пиши в себе», – наголосила Геращенко.

Народна депутатка від фракції «ЄС» додала, що вона не проти опонентів і критичних коментарів, але є межа, й щодня принижуючи наших загиблих партійців і ЗСУ в цілому, Безугла її перейшла.

«Щодо моєї політичної позиції по Марʼяні, то зареєструвала постанову про її відкликання з комітету нацбезпеки. Хоч насправді це давно мав зробити Стефанчук. Але йому ніколи, він рахує відрядження депутаток «Європейської солідарності», – написала Геращенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...