"Надюху Савченко в понеділок на "112-му" знов потягнуло на революції", - політтехнолог Голобуцький

"Надюху Савченко в понеділок на 112-му знов потягнуло на революції: "Відбувся цей шоу-клоунадний "Бабах!" від Зеленського. Далі говорили "Ну, це сміття і шарпоття, яке зайшло у Верховну раду, неадекватне і нездатне мислити в цілому, запам'ятається просто цифрою "254" - в принципі, воно так і запам'ятається, крім якихось окремих вискочок - і проседить теж недовго. Клоуну взагалі, як то кажуть, обіцяли півроку. І що сталося? Уже рік. Зеленський на місці, все добре, "слуги" ходять, набираються наглості, зухвальства і говорять, що вони супер, вони зробили все те, що до них не зробили і ого-го, вони ще покажуть, вони ще не то зроблять! Вони ще взагалі Україну через коліно переламають: землю продадуть, людей в рабство заженуть!", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Колоритно. Яскраво. Хамськи. Ідеально по-савченківськи. От тільки висновок Надюха з того всього вивела парадоксальний: рейтинг Зеленського непохитний на роки, "слуги" ніде не дінуться ніколи і взагалі ця влада вічна, а опозиціонери - хворі люди.

Ні, звідки вітер дме (і купюри несе) і так ясно. От тільки мене би на місці влади отака полум'яність на початку спічу насторожила. Бо так і до Надюхи з гранатою посеред чи то ВР ,чи то ОП дійти може. Якщо накотить натхнення в компанії з півлітрою".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...