"Надо перейти в позицию жесточайшего наказания": Соловйов заговорив про можливість підірвати дамбу Київської ГЕС (відео)

Головний російський пропагандист Володимир Соловйов запропонував підірвати дамбу Київської ГЕС, щоб затопити столицю України. Радник мера окупованого Маріуполя Петро Андрющенко опублікував відповідне відео з нового шоу пропагандиста. Посадовець зауважив, що росіяни більше не ховаються за своїми заявами, а відверто просувають ідею геноциду, передають Патріоти України.

"Вибачте, я реально не розумію, чому досі київська дамба досі стоїть. Я вважаю, що ми повинні перейти до позиції найжорстокішого покарання. Слухайте, вони нам "утюжать" Бєлгород, а ми намагаємося "зберегти" Київ", – заявив Соловйов.

Його скандальні слова негативно сприйняв один з запрошених "експертів". Але рупор Кремля це не зупинило і він продовжив стверджувати про якусь "благородність" росіян. Як причину для такого теракту пропагандист вказав застереження керівника ГУР МО Кирила Буданова про долю незаконного Кримського мосту.

Андрющенко акцентував на тому, що ця заява прозвучала на тлі Саміту миру, який зараз проходить у Швейцарії, та слів Путіна про бажання досягти миру. "Чудова нагода учасникам прийняти пропозиції України та союзників з одного боку. З іншого – вони навіть вже не ховаються. Яка там "денацифікація і демілітаризація". Просто знищ всіх українців – заклики до прямого геноциду. Ми й так знали, але пішло два роки та понад пів мільйона росіян, аби вони вже не ховалися", – підсумував радник мера Маріуполя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 червня. Що треба зробити, щоб у домі панували любов і злагода

вівторок, 25 червень 2024, 7:05

25 червня: церковне свято сьогодні, від чого оберігає чудотворна ікона "Ізбавительниця". 25 червня за новим календарним стилем (8 липня - за старим) - свято чудотворної ікони Божої Матері "Ізбавительниця", яка зберігається в одному з українських монаст...

Помста за Харків: По Бєлгороду завдано масованої повітряної атаки. Спочатку пішли дрони, за ними ракети (відео)

вівторок, 25 червень 2024, 6:17

У ніч проти вівторка, 25 червня, у російському Бєлгороді, що неподалік від Харкова, чули серію вибухів. Згодом у місцевих Telegram-каналах стали з’являтися відео з вибухами у місті. . Офіційної інформації наразі немає, однак у соцмережах ширяться кадр...