Надзвичайно смачні та соковиті: Ковбаски від Макаревича (відео)

Андрій Макаревич показав, як можна без зусиль організувати на дачі альтернативу шашликів і приготувати оригінальні саморобні ковбаски з фаршу.

Стоп-кадр з відео

Музикант і ведучий програми «Смак» Андрій Макаревич показав, як можна без зусиль організувати на дачі альтернативу шашликів і приготувати саморобні ковбаски з фаршу. Начинені ковбаски можна смажити в коптильні, на грилі або безпосередньо на багатті, повідомляють Патріоти України.

В якості начинки можна використовувати бараняче м'ясо і субпродукти, рубане стегно індички. Крім традиційних ковбасок з м'яса з часником і спеціями, у Макаревича є рецепт оригінальних ковбасок з брусницею.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...