Нагадує пульсоксиметр: Кадиров у розпал "хвороби" начепив на палець "богорятувальний" предмет (фото)

Глава Чечні Рамзан Кадирова у розпал своєї передбачуваної хвороби, яку могло спровокувати можливе отруєння з боку ФСБ РФ, начепив на палець предмет, пов'язаний з його "вірою" в Бога. Такою версією поділився проект "ВЧК-ОГПУ", передають Патріоти України.

Йдеться про епізод, який пов'язаний з особистою зустріччю Кадирова з російським диктатором Володимиром Путіним: 13 березня "на килимі" у президента РФ журналісти помітили на пальці Кадирова дивний предмет.

Тоді ЗМІ припустили, що він пов'язаний з можливим погіршенням здоров'я Кадирова і зазначили, що це, ймовірно, пульсоксиметр. Однак на думку "ВЧК-ОГПУ", на пальці у Кадирова були електронні чотки (тасбіх). "З'ясувалося, що на пальці у Кадирова - електронні чотки (тасбіх). Вони підраховують число молитов", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...