Наглядова рада УЗ типу "порожняк не гонит": Лещенко відреагував на емоційне зауваження Татарова щодо його закидів

Колишній народний депутат, ексжурналіст, член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко подякував заступникові голови Офісу президента Олегу Татарову за рекламу, повідомляють Патріоти України.

"Дякую Татарову за рекламу! Працюю на Ситника за вказівкою Сороса, втілюємо в життя зовнішнє управління Україною", - написав Лещенко у Facebook Лещенка. До публікації він доклав скріншоти з telegram-каналу Татарова.

Ексдепутат Лещенко відповів на звинувачення від Татарова: Дякую за рекламу 01

Нагадаємо, заступник голови ОП Олег Татаров, який є фігурантом справи Національного антикорупційного бюро про заволодіння квартирами Нацгвардії, вирішив звинуватити в корупції екс-нардепа Сергія Лещенка.

"Останнім часом сфальсифіковану щодо мене НАБУ справу про нібито надану мною експерту знижку на паркінг став коментувати колишній депутат БПП Лещенко. Нагадаю, що в 2016-му році Сергій Лещенко придбав квартиру площею 192 кв. м. в елітному будинку, що розташований у центрі Києва на вул. Івана Франка. За даними експертів ринкова вартість квартири складала 9 351 648 грн., проте вона була придбана за суму 7 550 000 грн. Тобто, народний депутат Лещенко отримав у приватної компанії-забудовника знижку у розмірі майже 2 мільйони гривень", - йдеться в пості Татарова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...