"Наявність бізнесу в РФ у неулюбленого політика сприймається як злочин, а в улюбленого - як маленька українська хитрість", - Портников

Проблема не в тому, що в Москву можна злітати. А в тому, що після переговорів із Медведєвим можна спокійно повернутися та залишитися важливим учасником політичного життя країни.

Віталій Портников. Фото: соцмережі.

Нардеп Юрій Бойко і представник "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук полетіли в Москву, скориставшися лазівкою в законодавстві, фактично, нічого не порушивши. Це підмітив український журналіст Віталій Портников. У своєму Telegram-каналі він висловив думку про те, що ініційований урядом розгляд справи "не здатен змінити суть речей", передають Патріоти України.

"Тому що справа ж не в прямому перельоті Бойка і Медведчука, а в самому факті їх поїздки в Москву й зустрічі з главою уряду країни, яка законодавчо оголошена агресором. Прямий переліт – це просто додатковий комфорт", – написав публіцист.

Як зазначив він, у Москву можна потрапити і будь-яким іншим шляхом, наприклад, через Мінськ, Варшаву, Ригу, Таллінн. "А можна і на прямому потязі Київ-Москва – пам'ятається, пропозиція міністра інфраструктури Володимира Омеляна про припинення прямого сполучення з Росією особливого ентузіазму у багатьох його колег не викликала. Та й велика частина суспільства не в захваті", – підкреслив Портников.

"Якщо сам патріотизм сприймається як імітації державних рішень, то чому не можна літати в Москву – прямо або криво? Якщо зустріч із Медведєвим не призводить ні до яких наслідків для учасників – насамперед до політичних і моральних наслідків – то чому не можна з ним зустрічатися? якщо наявність бізнесу в РФ у нелюбимого політика сприймається як злочин, а в улюбленого – як маленька українська хитрість, то чому не можна такий бізнес мати?" – запитує журналіст.

"Справа не в тому, що в Москву можна злітати. А в тому, що після переговорів із Медведєвим можна спокійно повернутися та залишитися важливим учасником політичного життя країни. І зайняти четверте місце на виборах", – підсумував Портников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...

"Цікаво, коли цей іспанський сором вже закінчиться?": В справі Коломойського прокурори вигадали нову схему – експерт

середа, 1 травень 2024, 20:55

Експерт зауважив, що справа Коломойського ґрунтована на свідченнях 4-х осіб з технічного персоналу, серед яких касири й інкасатори, у той час як менеджери та аудитори протягом всього цього часу ніяких проблем не фіксували. Бюро економічної безпеки (БЕБ...