Наявного арсеналу вистачить на кілька тижнів: У ЗСУ закінчуються ракети для ППО - "злиті" документи Пентагону

Українська протиповітряна оборона може витримати ще дві-три хвилі ударів, випливає зі злитих "таємних документів Пентагону".

Україна до 23 травня нібито повністю вичерпає можливості забезпечення ППО середньої дальності. Про це пише The Washington Post з посиланням на злиті "таємні документи Пентагону".

Зазначається, що відповідний аналіз ситуації проводився у період із кінця лютого до початку березня поточного року. У Пентагоні заявили, що система ППО України залишається основним пріоритетом для США щодо допомоги Києву.

"Можливості забезпечення ППО середньої дальності для захисту будуть повністю вичерпані до 23 травня", - пише видання.

Також повідомляється, що Україна може витримати ще дві-три хвилі ударів.

Тепер залишається гадати, чи ця інформація відповідає дійсності, чи викревлені російськими спецслужбами, котрим приписують "злив" таємниць Пентагону у мережу..

Нагадаємо, цього тижня у Twitter і Telegram з'явилися нібито секретні документи про контрнаступ Збройних сил України з детальним описом планів США та НАТО.

Потім у США заявили про новий витік партії секретних документів, які описують принципи національної безпеки США. Документи стосуються війни в Україні, Китаї та Близькому Сході.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Скадовську пролунав вибух: Колаборант Сальдо заявив про удар HIMARS

субота, 18 травень 2024, 16:30

У тимчасово окупованому Скадовську на Херсонщині вранці 18 травня пролунали вибухи, інформують Патріоти України. Як пише "Суспільне", перший вибух пролунав близько 9 ранку, а через 15 хвилин – прогримів повторний вибух. Так званий очільник окупаційної ...

Якби я був Зеленським, я би сказав Заходу: "Пішли ви в дупу. У мене є фахівці – ядерну зброю ми зробимо", - харківський волонтер

субота, 18 травень 2024, 16:17

Україна має стати сильною країною, щоб ні від кого не залежати, вважає харківський бізнесмен і волонтер Юрій Сапронов. Про це він сказав в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, передають Патріоти України. На його думку, в ситуації...