"Найбільш тупа маячня в статті Медведчука - що нібито в Україні вже майже була збудована "ще одна Росія", і всі в Україні і Росії були готові заробляти разом", - Голобуцький

"Медведчука змусили видати маячню у владних «Ізвєстіях», але це означає, що Путін не відмовився від війни (і від планів наступів хоч кудись) і вона триватиме ще достатньо довго. Щодо довжелезної ідіотичної статті зрадника Медведчука", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Найбільш тупа маячня – що нібито в Україні якраз вже майже була збудована «ще одна Росія», і всі в Україні і Росії були готові заробляти разом, багатіти разом і трохи не разом вступати в ЄС («з яким Росія пов’язувала великі надії», «Росія бачить себе рівноправним членом ЄС», «Європа від Лісабона до Владівостока»), бо «Росія стала другом Заходу після завершення холодної війни демократизацією СССР/РФ». І все це зруйнували київські політики, що відмовились виконувати Мінські угоди, погодились стати рабами Заходу і віддали Україну на поглинання США – усвідомлюючи, що «антиросійські настрої приносять тільки бідність, злидні й біду», цілеспрямовано прирекли на це українців, які проти Росії нічого не мають. Тож Росії просто не лишалось іншого виходу, як почати війну.
І якщо Захід не перестане підтримувати антиросійську Україну і «режим Зеленського», то війна стане ядерною і Росія вдарить по Європі.
Про що взагалі нам каже отакий раптовий бенефіс потасканого кума Путіна? Він явно не сам раптом виліз з подібною ініціативою: «А чи не написати мені програмну статтю – зима надворі, якраз час!». Ініціатива очевидно Путіна. Отже, Путін змушений тасувати тонку колоду з тих самих маріонеток. Нема в Путіна жодної «лавки запасних», ніяких резервних кадрів для роботи з Україною. Був ще Янукович – але, видно остаточно спився чи на нервах став неповносправним ментально. Царьов – також алкоголік, але до всього ще й надто дрібна фігура. Решта з тих, хто досі впізнаваний в Україні, ще дрібніші. От і лишається тільки Медведчук – як найбагатший і найближчий для Путіна.
Це все набуває сенсу тільки в контексті того, що Путін все ж досі планує захопити Київ. Тобто, наступ на Київ таки буде. І власне під ці плани Путін завчасно засвітив власну маріонетку як «претендента на престол» в захопленому Києві. Хоча на лідера «уряду у вигнанні» десь в Росії Медведчук теж покатить – імітувати якусь активність «в турботі про Україну і українців».
Для чого обидва варіанти планів Путіну – сказати складно, бо обидва вони не стикуються з реальністю. Адже захопити Київ в Путіна не вийде точно. Це розуміємо ми, це розуміє російська еліта, це розуміють відморозки Кадиров і Пріґожин, це навіть Путін розуміє. Але для чогось сцарь провернув отакий маневр з кумом.
В будь-якому випадку, подібні ініціативи свідчать, що Путін не планує відступитись ближчим часом і війна триватиме ще достатньо довго".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...