Найбільше "прильотів" з початку війни - Росія масовано атакувала Запоріжжя

Вночі 10 лютого Росія масовано атакувала Запоріжжя. У місті за годину зафіксували 17 ворожих "прильотів".

Це найбільша кількість з початку повномасштабного російського вторгнення, повідомив у Telegram секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

За його словами, ворог атакував об'єкти енергетичної інфраструктури.

"Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється. Це все, на що здатна ця армія мразот – обстрілювати спляче місто і бити по нашій інфраструктурі. Але нас не зламати. Тримаймося", – написав Куртєв.

Російські загарбники вночі 10 лютого вдарили по Харкову. Близько 4:00 було зафіксовано близько 10 вибухів. Ворог цілився по критичній інфраструктурі.

Цієї ж ночі звуки вибухів чули також у Дніпрі, Вінниці та на Миколаївщині. Повідомляли про роботу протиповітряної оборони. Перед тим була інформація, що ворог випустив по Україні кілька груп іранських дронів-камікадзе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...