Найгірші диктатори з митців, клоунів та голів колгоспу? Аби не наш випадок: Під Офісом президента відбувається акція "Тобі не личить диктатура"

Перед Офісом президента України Володимира Зеленського відбувається акція проти судового переслідуванню громадського активіста Сергія Стерненка, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV. Головне гасло акції - "Тобі не личить диктатура".

Йдеться про справу "300 гривень", що, як наголошують організатори сьогоднішньої акції, і як неодноразово стверджував сам Сергій Стерненко, є "повністю сфабрикованою".

Офіс президента, акція "Тобі не личить диктатура"

Фото Євгена Козяріна

Для ПУ: Лесь Лісовик

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...