Найкраще про те, чому в Росії хріново є і буде, свідчить дуже "протестна" пісня місцевої панк-групи, - Віктор Трегубов

"Найкраще про те, чому в Росії хріново є і буде, свідчить дуже протестна пісня місцевої панк-групи «Порнофільми». Називається "Это пройдет", - пише журналіст та військовослужбовець Віктор Трегубов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Позиція у «Порнофільмів» норм – Крим-тест проходять. Але пісня, в якій вони висловлюють свою опозиційну візію – це ще гірше за цойовські «Перемени».

Сюжет пісні такий: так, омонівці гамселять жінок, так, усі нормальні росіяни сидять в тюрмах, обмотані електропроводами, так, війна, але Це все мине. І диктатор стане просто мертвим старим, і тоді-то можна буде винести двері тюрем. «Темницы рухнут и свобода нас встретит радостно у входа. И братья ключ нам отдадут – а не, опять ***ды дадут».

Себто панки (!!!) пропонують не боротися з системою, а з оптимізмом в серці та чимось іншим в сраці почекати, поки тиран, що їх довбе, двине коні від старості і можна буде з-під нього виповзти.

Протест, який вони заслужили.

Проблема в тому, що з таким підходом нічого не мине. Якщо просто чекати свободи, то дочекатися можна хіба зміни тирана.

Тому я й кажу – закопайте цю стюардессу сподівань на те, що там щось зміниться і колись буде добре. Добра Росія – Росія, нездатна до зла чисто фізично".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи пов'язані вимкнення світла і звільнення Кудрицького - Сергій Фурса

неділя, 8 вересень 2024, 19:15

"Оце диво. Звільнили Кудрицького, голову Укренерго, — і немає відключень світла. Принаймні в неділю. Тут можливі два варіанти", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:....

«Ніхто не хотів відступати». Огляд ситуації на фронті Костянтина Машовця

неділя, 8 вересень 2024, 19:00

Огляд ситуації на фронті Костянтина Машовця. Джерело