"Найкращий чоловік": Блогер Олександр Волошин здивував Анну Трінчер подарунком за 70 тис. доларів (фото)

Блогер, бізнесмен і співак Олександр Волошин зробив дорогий подарунок своїй дружині, співачці Анні Трінчер. Волошин підготував сюрприз і сказав коханій, що вона зніматиметься в рекламі суші, передають Патріоти України.

Мама і брат Волошина взяли участь у сюрпризі. Волошин привів Трінчер на стоянку із зав’язаними очима. Там на неї чекав Porsche Macan, вартість якого близько трьох мільйонів гривень.

«Мамі машину подарував. Дядькові машину подарував. Працівникам машини також подарував. А тепер і дружині машину подарував. Кому дарувати наступному? Аня, нехай їздить і не ламається! Дуже тебе люблю», — зазначив Волошин в Instagram.

Трінчер не змогла стримати сліз. «Мій найкращий чоловік. Пишаюся! Люблю! Ціную! Робиш мене щасливою!» — написала артистка в коментарях до відео. Анна Трінчер і Олександр Волошин одружилися у вересні 2022 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...