Тісто для справжньої італійської піци має бути тонке, з хрустким бортиком і основний секрет - це борошно, з якого готується тісто для піци. Краще над усе підходить сильне борошно типу 00 з показником сили 220-240 і білком від 12%. При замішуванні тіста використовуються лише руки, жодної техніки, тісто дуже любить руки. І далі воно має бути залишене «відпочивати». Потім тісто мнуть і формують у кульки, а вже потім відправляють на більш тривалий «відпочинок» – у середньому 6-8 годин. Технічно, його можна готувати через 2 години, але, не рекомендується скорочувати час приготування тіста. Коли тісто повітряне, що «добре відпочило», воно виходить правильним і легко перетравлюється організмом.
Борошно 00 - 500 гр
Живі дріжджі - 3 гр
Сіль - 9 гр
Вода кімнатної температури - 300 гр
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Протягом зими-весни 2025 року командування противника реорганізувало систему управління своїм угрупованням військ (УВ) "Юг", поєднавши з'єднання та об’єднання, які "штатно" входять до складу "Южного военного округа" (ЮВО) на кількох суміжних оперативни...
Партизанський рух "Атеш" знищив у Дагестані телекомунікаційний модуль, який забезпечував інтернетом та мобільним звʼязком важливі військові та військово-промислові обʼєкти росіян. Про це рух повідомив у Тelegram, передають Патріоти України. Модуль знищ...