Найкращий рецепт тіста італійської піци, як у піцерії

Після цього відео ви більше не купите піцу

Тісто для справжньої італійської піци має бути тонке, з хрустким бортиком і основний секрет - це борошно, з якого готується тісто для піци. Краще над усе підходить сильне борошно типу 00 з показником сили 220-240 і білком від 12%. При замішуванні тіста використовуються лише руки, жодної техніки, тісто дуже любить руки. І далі воно має бути залишене «відпочивати». Потім тісто мнуть і формують у кульки, а вже потім відправляють на більш тривалий «відпочинок» – у середньому 6-8 годин. Технічно, його можна готувати через 2 години, але, не рекомендується скорочувати час приготування тіста. Коли тісто повітряне, що «добре відпочило», воно виходить правильним і легко перетравлюється організмом.

Рецепт тіста для піци:

Борошно 00 - 500 гр

Живі дріжджі - 3 гр

Сіль - 9 гр

Вода кімнатної температури - 300 гр

Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001

Смачного!


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це може здивувати! Чому в СРСР різко заборонили риб’ячий жир після піку популярності

четвер, 9 жовтень 2025, 9:31

Старші люди, які застали СРСР в його розквіті, із жахом згадують, як їх у дитинстві змушувати пити риб’ячий жир – харчову добавку, яку прописували всім малюкам. Але у певний момент її взяли і заборонили. Для чого радянських дітей мучили риб’ячим жиром ...

Огляд ситуації на Куп'янському та Лиманському напрямках, - Костянтин Машовець

четвер, 9 жовтень 2025, 9:22

1. Куп'янський напрямок . Передові підрозділи 6-ї загальновійськової армії (ЗВА) противника, посилені частиною сил його 1-ї танкової армії (ТА), продовжують спроби закріпитися в північній та центральній частинах міста Куп'янська, широко використовуючи...