Тісто для справжньої італійської піци має бути тонке, з хрустким бортиком і основний секрет - це борошно, з якого готується тісто для піци. Краще над усе підходить сильне борошно типу 00 з показником сили 220-240 і білком від 12%. При замішуванні тіста використовуються лише руки, жодної техніки, тісто дуже любить руки. І далі воно має бути залишене «відпочивати». Потім тісто мнуть і формують у кульки, а вже потім відправляють на більш тривалий «відпочинок» – у середньому 6-8 годин. Технічно, його можна готувати через 2 години, але, не рекомендується скорочувати час приготування тіста. Коли тісто повітряне, що «добре відпочило», воно виходить правильним і легко перетравлюється організмом.
Борошно 00 - 500 гр
Живі дріжджі - 3 гр
Сіль - 9 гр
Вода кімнатної температури - 300 гр
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Директорка Національної розвідки США Талсі Габбард оголосила про звільнення співробітників ЦРУ й опублікувала, зокрема, ім'я агента, який раніше працював під прикриттям у Росії. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Жур...
Не секрет, що гра в покер вимагає великої віддачі, одночасно даючи можливість заробляти. Деяким покеристам вдалося отримати за кар’єру мільйони доларів. Ми розкажемо про цих успішних людей, про їх перемоги та історію становлення. . Брін Кенні – гравец...