Тісто для справжньої італійської піци має бути тонке, з хрустким бортиком і основний секрет - це борошно, з якого готується тісто для піци. Краще над усе підходить сильне борошно типу 00 з показником сили 220-240 і білком від 12%. При замішуванні тіста використовуються лише руки, жодної техніки, тісто дуже любить руки. І далі воно має бути залишене «відпочивати». Потім тісто мнуть і формують у кульки, а вже потім відправляють на більш тривалий «відпочинок» – у середньому 6-8 годин. Технічно, його можна готувати через 2 години, але, не рекомендується скорочувати час приготування тіста. Коли тісто повітряне, що «добре відпочило», воно виходить правильним і легко перетравлюється організмом.
Борошно 00 - 500 гр
Живі дріжджі - 3 гр
Сіль - 9 гр
Вода кімнатної температури - 300 гр
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Блогерка та журналістка Раміна Есхакзай запросила до себе на подкаст блогерок Олену Мандзюк та Анну Алхім. Блогерки зустрілися, щоб обговорити скандал, у який потрапила Алхім через своє зневажливе ставлення до української мови, зазначають Патріоти Укра...
У мирний час між успішними випробуваннями ракети та її появою у серійному виробництві може пройти значний період, а під час війни цей термін має бути короткий. Про це сказав військовий оглядач Денис Попович, коментуючи питання української балістики, пе...