Тісто для справжньої італійської піци має бути тонке, з хрустким бортиком і основний секрет - це борошно, з якого готується тісто для піци. Краще над усе підходить сильне борошно типу 00 з показником сили 220-240 і білком від 12%. При замішуванні тіста використовуються лише руки, жодної техніки, тісто дуже любить руки. І далі воно має бути залишене «відпочивати». Потім тісто мнуть і формують у кульки, а вже потім відправляють на більш тривалий «відпочинок» – у середньому 6-8 годин. Технічно, його можна готувати через 2 години, але, не рекомендується скорочувати час приготування тіста. Коли тісто повітряне, що «добре відпочило», воно виходить правильним і легко перетравлюється організмом.
Борошно 00 - 500 гр
Живі дріжджі - 3 гр
Сіль - 9 гр
Вода кімнатної температури - 300 гр
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Одеські пабліки, зокрема, "Х...евая Одесса", 27 червня публікують відео з мером міста Геннадієм Трухановим, який посперечався з людьми, які зібралися під міськрадою, передають Патріоти України. Судячи з відео, один чоловік почав цитувати нелегітимного ...
"Російський інформаційний простір знову стрясає операція «Труба». Оскільки російські пропагандисти бідкаються, що «сажотрусів» із випаленими легенями тупо кинули, варто нагадати і про те, що сенсу в її проведенні не було взагалі ніякого", - пише військ...