Найкращий рецепт тіста італійської піци, як у піцерії

Після цього відео ви більше не купите піцу

Тісто для справжньої італійської піци має бути тонке, з хрустким бортиком і основний секрет - це борошно, з якого готується тісто для піци. Краще над усе підходить сильне борошно типу 00 з показником сили 220-240 і білком від 12%. При замішуванні тіста використовуються лише руки, жодної техніки, тісто дуже любить руки. І далі воно має бути залишене «відпочивати». Потім тісто мнуть і формують у кульки, а вже потім відправляють на більш тривалий «відпочинок» – у середньому 6-8 годин. Технічно, його можна готувати через 2 години, але, не рекомендується скорочувати час приготування тіста. Коли тісто повітряне, що «добре відпочило», воно виходить правильним і легко перетравлюється організмом.

Рецепт тіста для піци:

Борошно 00 - 500 гр

Живі дріжджі - 3 гр

Сіль - 9 гр

Вода кімнатної температури - 300 гр

Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001

Смачного!


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд Лиманського та Сіверського (Слов’янського) напрямків, - Костянтин Машовець

неділя, 21 грудень 2025, 9:35

1. Лиманський напрямок. Командування 20-ї та 25-ї загальновійськових армій (ЗВА) ворога зі складу угрупування військ (УВ) «Запад» продовжує наступальні дії на північ і схід від міста Лиман з метою ізоляції району оборони ЗСУ навколо міста з північного ...

Народні прикмети на 20 грудня. Чому на Ігнатіїв день українці намагались пускати додому незнайомців

неділя, 21 грудень 2025, 7:09

20 грудня в церковному календарі (2 січня за старим стилем) - день пам'яті святого Ігнатія Антіохійського, якого прозвали Богоносцем. Припускають, що цей угодник Божий народився в Антіохії в I столітті н.е., за походженням був сирійцем і учнем Іоанна ...