Тісто для справжньої італійської піци має бути тонке, з хрустким бортиком і основний секрет - це борошно, з якого готується тісто для піци. Краще над усе підходить сильне борошно типу 00 з показником сили 220-240 і білком від 12%. При замішуванні тіста використовуються лише руки, жодної техніки, тісто дуже любить руки. І далі воно має бути залишене «відпочивати». Потім тісто мнуть і формують у кульки, а вже потім відправляють на більш тривалий «відпочинок» – у середньому 6-8 годин. Технічно, його можна готувати через 2 години, але, не рекомендується скорочувати час приготування тіста. Коли тісто повітряне, що «добре відпочило», воно виходить правильним і легко перетравлюється організмом.
Борошно 00 - 500 гр
Живі дріжджі - 3 гр
Сіль - 9 гр
Вода кімнатної температури - 300 гр
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
2 серпня за новим церковним календарем (15 серпня за старим) - перенесення в столицю Візантії з Єрусалима мощей апостола від сімдесяти Стефана, папи Римського. У народі день прозвали Степан Сіновал. За юліанським календарем відзначають день пам'яті про...
Полонений окупант на ім’я Добротворський Михайло зізнався, що радий був потрапити до рук ЗСУ на Курщині. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео Десантно-штурмових військ. Добротворський розповів, що його примусово мобілізували, приї...