
Тісто для справжньої італійської піци має бути тонке, з хрустким бортиком і основний секрет - це борошно, з якого готується тісто для піци. Краще над усе підходить сильне борошно типу 00 з показником сили 220-240 і білком від 12%. При замішуванні тіста використовуються лише руки, жодної техніки, тісто дуже любить руки. І далі воно має бути залишене «відпочивати». Потім тісто мнуть і формують у кульки, а вже потім відправляють на більш тривалий «відпочинок» – у середньому 6-8 годин. Технічно, його можна готувати через 2 години, але, не рекомендується скорочувати час приготування тіста. Коли тісто повітряне, що «добре відпочило», воно виходить правильним і легко перетравлюється організмом.
Борошно 00 - 500 гр
Живі дріжджі - 3 гр
Сіль - 9 гр
Вода кімнатної температури - 300 гр
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
1. Лиманський напрямок. Командування 20-ї та 25-ї загальновійськових армій (ЗВА) ворога зі складу угрупування військ (УВ) «Запад» продовжує наступальні дії на північ і схід від міста Лиман з метою ізоляції району оборони ЗСУ навколо міста з північного ...
20 грудня в церковному календарі (2 січня за старим стилем) - день пам'яті святого Ігнатія Антіохійського, якого прозвали Богоносцем. Припускають, що цей угодник Божий народився в Антіохії в I столітті н.е., за походженням був сирійцем і учнем Іоанна ...